SCHIP aanpak

Ga je scheiden of ben je gescheiden en wil je graag op een goede respectvolle manier met je ex-partner communiceren? Dat kan!

SCHIP aanpak

Veertig procent van de huwelijken loopt op de klippen. Relaties die zich jarenlang opgebouwd hebben komen met een klap tot stilstand. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Dat is rouw. Je hebt tijd en energie nodig om je relatie af te hechten en het gaat ook niet vanzelf. Na de scheiding blijf je elkaar als ouders bij alle hoogte en dieptepunten in het leven van de kinderen tegenkomen.

Door het inzetten van de SCHIP-aanpak behandeling worden jullie geholpen om als partners zo goed mogelijk uit elkaar te gaan, zodat je verder kunt als partners in ouderschap. De SCHIP-aanpak bestaat uit een aantal fases die de ex-partners gezamenlijk doorlopen. SCHIP is het acroniem voor: Samenkomen, Conflict en Verliesverheldering, Helpend horen, Integratie en Partners.

Ken of ben je (ex-) partners die hulp kunnen gebruiken om hun relatie op een goede manier af te sluiten? Neem contact met me op via de mail: praktijk@willemienjobsen.nl, via app of telefoon: 06-39485727 of via mijn website: www.willemienjobsen.nl. Op mijn website is ook nog meer informatie te vinden over de SCHIP aanpak.

Geplaatst op woensdag 28 april 2021.

Over Willemien Jobsen - Praktijk voor verlies- en rouwtherapie

Dit bericht is geschreven door Willemien Jobsen - Praktijk voor verlies- en rouwtherapie. Het bedrijf valt onder uitvaartverzorging uit Waalwijk. Trefwoorden van Willemien Jobsen - Praktijk voor verlies- en rouwtherapie uit Drunen : verliescoaching, verliescoach, verliestherapie, rouwcoaching, rouwcoach, familieopstellingen, rouwbegeleiding, echtscheiding.

Lees meer over Willemien Jobsen - Praktijk voor verlies- en rouwtherapie.