Energieboost nodig? Lees dan verder!

Van 1 t/m 24 december elke dag een energieboost om deze decembermaand nog beter voor jezelf te zorgen dan je nu al doet! Doe je mee?

Energieboost nodig? Lees dan verder!

Energie. Tja, je hebt het vast al wel eens gezegd of iemand horen zeggen: “pfoe, ik heb er even geen energie voor” of “mijn energie is helemaal op”. Ik merk dat zeker in deze periode wanneer het lang donker is, de puf is een beetje weg. Dan is de decembermaand ook nog een maand vol festiviteiten. Voor vele een heel fijne en leuke maand, maar ook voor vele een maand om tegenop te zien. De prikkels vliegen ons aan alle kanten om de oren en zie dan je energie maar eens hoog te houden…

Ik herken het als geen ander, want ik heb hier ook jaren last van gehad en het overvalt me soms nog wel eens. Maar in de afgelopen jaren heb ik veel mogen leren over het verhogen en hooghouden van mijn energie. En dat bracht me op een idee.

Zelf word ik altijd heel erg blij van adventskalenders. Elke dag een verrassing opmaken en elke dag weer nieuwsgierig zijn wat er toch achter verstopt zit. Soms zelfs met de neiging om in een keer alles open te maken. Maar hé, dan is de pret er ook zo snel vanaf.

Daarnaast vind ik het ook heerlijk om je mee te nemen in de wondere wereld van energie en prikkels. Om die reden wil ik je uitnodigen om mee te doen aan de adventskalender 2022. Klik snel op deze link voor meer informatie en om je aan te melden: https://www.coachpraktijkinjekracht.nl/adventkalender-2022/.

Geplaatst op vrijdag 11 november 2022.

Over Kindercoachpraktijk in je Kracht

Dit bericht is geschreven door Kindercoachpraktijk in je Kracht. Het bedrijf valt onder coaching uit Waalwijk. Trefwoorden van Kindercoachpraktijk in je Kracht uit Kerkdriel : Kindercoaching, coaching voor kinderen, coaching voor ouder, coaching voor begeleiders, coachpraktijk, coaching voor prikkelgevoelige kinderen, coaching voor (hoog)gevoelige kinderen, 1-op-1 coaching voor kinderen, coaching voor volwassenen, coaching voor ouders, .

Lees meer over Kindercoachpraktijk in je Kracht.