DogWolluk heeft de 100e klant mogen verwelkomen!

Hondenuitlaatservice Dogwolluk.

DogWolluk heeft de 100e klant mogen verwelkomen!

DogWolluk heeft de 100e klant mogen verwelkomen. Deze gaan niet allemaal tegelijk mee natuurlijk�� DogWolluk bestaat sinds 1 maart 2014. Er wordt gebruik gemaakt van een omheind terrein van ca. 1 Ha waar de honden heerlijk kunnen spelen en ravotten. Er zijn 2 zwembaden ingegraven waar ze naar hartelust kunnen plonsen. Het terrein ligt aan de rand van Nationaal park Loonse en Drunense Duinen.

De honden worden met een bus opgehaald waarin benches gemonteerd zijn. Dit om de veiligheid van de honden te waarborgen en om onderlinge strubbelingen te voorkomen. Op het terrein kunnen ze minimaal 90 minuten spelen waarna ze indien nodig schoongespoten worden met een mobiele laagdrukspuit. Ze worden lekker droog gewreven en kunnen moe maar voldaan weer naar huis. De honden zijn gemiddeld tussen de 3-5 uur van huis.

Voor meer informatie kunt u naar de website: http://www.dogwolluk.nl

Geplaatst op maandag 27 juni 2016.

Over DogWolluk

Dit bericht is geschreven door DogWolluk. Het bedrijf valt onder dierenwinkel uit Waalwijk. Trefwoorden van DogWolluk uit waalwijk : individueel hond uitlaten, honden uitlaatdienst, hondenuitlaatservice, uitlaatservice hond, honden uitlaatservice, uitlaatdienst hond, hond in roedel uitlaten, flexibele hondenuitlaatservice, flexibele hondenuitlaatdienst,.

Lees meer over DogWolluk.