Ayurvedische kookworkshop

zondag 30 sept van 14.30-18.30 in de Kansenfabriek in BaLaDe, Waalwijk

Ayurvedische kookworkshop

Op zondag 30 september geef ik een Ayurvedische kookworkshop binnen gezondheidscentrum BaLaDe in Waalwijk. Ayurveda betekent 'kennis van het leven' en is een zeer oude Indiase geneeskunde. De Ayurvedische keuken maakt gebruik van kruiden en voedingsmiddelen die onder andere afgestemd zijn op iemands lichaamsbouw, de aanwezige elementen en de seizoenen. Kleine veranderingen in uw voeding kunnen positieve veranderingen teweeg brengen in uw gezondheid.

De workshop start om 14.30 uur met thee en iets lekkers. Ik geef een korte theoretische uitleg over de basisprincipes van de Ayurveda. Daarna gaan we in kleine groepjes aan de slag om de diverse Ayurvedische gerechten te bereiden. Vervolgens kunnen we onze zintuigen prikkelen door al die heerlijkheden gezamenlijk op te eten in het grand cafe van de Kansenfabriek. Tot slot zullen we de gebruikte spullen gezamenlijk opruimen en verwacht ik rond 18.30 uur de workshop af te kunnen ronden.

Ter introductie hanteer ik een kennismakingsprijs van 40 euro. Je krijgt alle informatie en recepten op papier mee naar huis, zodat je anderen nadien ook kunt laten proeven van de Ayurvedische keuken. Tijdens deze workshop wordt geen alcohol geschonken. Voor meer informatie zie www.innerflows.nl Bij vragen of om in te schrijven voor deelname kunt u contact opnemen met Joyce Kersten, 06-82676222 of via info@innerflows.nl

Geplaatst op maandag 10 september 2018.

Over Inner Flows

Dit bericht is geschreven door Inner Flows. Het bedrijf valt onder geneeskunde uit Waalwijk. Trefwoorden van Inner Flows uit Waalwijk : cranio sacraal therapie, therapie, therapeut, fysio, mindfulness, triggerpoint therapie, trauma, narcisme, .

Lees meer over Inner Flows.