StevigZacht in Waalwijk

StevigZacht uit Waalwijk heeft geen profiel.

Wat doet StevigZacht in Waalwijk

StevigZacht is een coaching uit Waalwijk. Men is gevestigd aan de Molenvlietstraat 1. Het telefoonnummer van StevigZacht in Waalwijk is 06-10649767.

Is StevigZacht in Waalwijk uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Waalwijkonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

StevigZacht in Waalwijk valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Waalwijk levert onder andere :

Zit u niet lekker in uw vel en werkt dit ook door op uw werk? Dan help ik u graag om de balans weer terug te krijgen in zowel uw leven als op uw werk. StevigZacht is de praktijk waar coachen met verstand en met het hart centraal staan. De drijvende kracht achter de praktijk is Wilma Wajon, enerzijds doortastend, anderzijds met een warme menselijke benadering. Samen gaan we op pad. U als ontdekker, ik als gids. Leer ‘Over leven in plaats van overleven!`door te luisteren naar wat voor u belangrijk is. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching

 • Cryo 21

  Vetcellen bevriezen | SLANK ZONDER SPORTEN!. Trefwoorden van Cryo 21 : voedingscoach, Cryotherapeut, cryo praktijk, cryo behandeling, vet verliezen door bevriezing, slank worden zonder te sporten, cryotherapie, vetcellen uw lichaam op een natuurlijke manier verlaten door Cryo21.

  tel. 06-22254823, Hoge ham 112, 5104JK in Dongen

  Meer over Cryo 21 contact website

 • Kindercoachpraktijk in je Kracht

  Coaching voor kinderen, ouders en begeleiders . Trefwoorden van Kindercoachpraktijk in je Kracht : Kindercoaching, coaching voor kinderen, coaching voor ouder, coaching voor begeleiders, kindercoachpraktijk, coaching voor prikkelgevoelige kinderen, coaching voor (hoog)gevoelige kinderen, 1-op-1 coaching voor kinderen.

  tel. 06-19584206, Ronde Morgen 13, 5331HZ in Kerkdriel

  Meer over Kindercoachpraktijk in je Kracht contact website