Schoonheidssalon La Beauté in Sprang-Capelle

Voor een mooie en gezonde huid komt u bij Schoonheidssalon La Beauté.

Over Schoonheidssalon La Beauté

Schoonheidssalon La Beauté valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Waalwijk.

U wilt graag een gezonde en mooie huid? Een huid die u vitaal, fris en jonger eruit laat zien? Geef uw huid dan elke dag de aandacht die het verdiend. De specialistische behandelingen van Schoonheidssalon La Beauté zijn een weldaad voor uw huid.

U kunt bij Schoonheidssalon La Beauté terecht voor diverse huidbehandelingen. Hieronder ziet u de aangeboden behandelingen terug. Afhankelijk van uw huid en wensen zal Schoonheidssalon La Beauté samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn. Ook krijgt u advies op maat.

De behandelingen: Anti aging, Babor behandelingen, acné behandeling, zuurstofbehandeling, microdermabrasie en intravital behandelingen. Uitgebreide informatie over deze behandelingen ziet u op de website terug.

Erica van Geene is de drijvende kracht achter Schoonheidssalon La Beauté. In haar salon draait het om de gezondheid en vitaliteit van uw huid. Dit zult u merken tijdens en na de behandeling(en).

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Schoonheidssalon La Beauté? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schoonheidssalon La Beauté uit de rubriek schoonheidssalon uit Waalwijk is gevestigd aan de Julianalaan 74 in Sprang-Capelle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-45180482.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Schoonheidssalon La Beauté zijn o.a. :