Pang Balloons in Waalwijk

your event decorator

Over Pang Balloons

Pang Balloons valt onder de rubriek feestwinkel in Waalwijk.

Voor een orginele bruiloft, geboorte, jubileum, verjaardag, bedrijfsfeest of zomaar een knalfuif. Dan moet je bij Pang! Balloons zijn. Wij weten de juiste sfeer te creƫren voor elke feest of ieder thema. de decoraties kunnen bijna allemaal in ieder gewenste vorm zoals : pilaar, boog, organic en nog veel meer vormen. Ook zijn tafeldecoraties, sweet tables of een geheel eigen idee. Samen maken we van uw feest een knalfeest!

Cadeau ballonnen kunnen we maken voor iedere gelegenheid, groot en klein. Voor een kraamcadeau kan Pang! Balloons leuke cadeauballonnen maken met bijvoorbeeld een knuffel. Voor elke speciale gelegenheid kunnen wij iets bijzonders maken. Origineel en persoonlijk. Wij weten zeker dat uw cadeau gegarandeerd opvalt.

Daarnaast zijn Pang! balloons ook te gebruiken bij een opening, jubileum of een feestelijke gelegenheid. U kunt hierbij denken aan ballonbogen en pilaren. Het geeft een speciaal feestelijk effect. We kunnen ze maken in verschillende kleuren en motieven. Alle creaties worden afgestemd op de ruimte en huisstijl. uiteraard kunt u ook met uw eigen ideeen bij ons terecht.

Pang! balloons gaat zo verantwoordelijk mogelijk om met mens en het milieu. Daarom gebruiken we graag de juiste ballonnen. Ze zijn 100% biologisch afbreekbaar, natuurlijk latex en organisch.

Voor alle mogelijkheden en meer informatie verwijs ik u door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Pang Balloons uit de rubriek feestwinkel uit Waalwijk is gevestigd aan de Industrieweg 90 D in Waalwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18245769.

Diensten en producten voor feestwinkel

Trefwoorden die horen bij Pang Balloons zijn o.a. :