LDW Real Estate BV in Waalwijk

LDW Real Estate ontwikkelt en realiseert kantoor- en bedrijfsgebouwen en (zorg)woningen.

Over LDW Real Estate BV

LDW Real Estate BV valt onder de rubriek projectontwikkelaar uit Waalwijk.

LDW Real Estate creëert gebouwen die hoogwaardig en duurzaam zijn. Wij hechten zeer veel waarde aan het leveren van kwaliteit hierdoor kunt u er van uit gaan dat u als klant hoge eisen aan ons mag stellen.

Bij LDW Real Estate ligt de nadruk voor het ontwikkelen en realiseren van kantoor- en bedrijfsgebouwen en (zorg)woningbouw.

Vastgoedmanagement: LDW Real-Estate managet in het bijzonder ook in opdracht van een klant de trajecten van de nieuw- of verbouw van kantoren, bedrijven en andere commerciële ruimten.

Het kan een samenvoeging zijn of uitbreiding zijn de huidige vestigingen van haar klant, eventueel ook van of naar het buitenland. Van het zoeken van de locatie, inventarisatie het programma van eisen, de technische omschrijving, de verdere aansturing van architecten, adviseurs, aannemers, gemeenten, vergunningen, bouwuitvoering, makelaars, notarissen etc. tot en met de oplevering. De doelstelling is een goed gebouw, passend ontwerp, prettige werkomgeving én een goed economisch beleggingsobject.

Vastgoedontwikkeling: LDW Real Estate B.V. ontwikkelt op professionele wijze haar projecten voor derden en op eigen risico.

Alle processen behorende bij belegging, ontwikkeling en management worden door LDW Real Estate geheel zelfstandig uitgevoerd. Het zijn intensieve trajecten, waarbij continue gekeken wordt naar de (economische) haalbaarheid én de wensen van zowel de opdrachtgever, de gemeenten en de markt.

Na een eigen visualisatie/massastudie en onderbouwing middels een haalbaarheidsberekening, worden de uitvoerende trajecten verder gelopen in combinatie met een architect, stedenbouwkundig bureau, aannemer, gemeente en andere benodigde deskundige partijen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

LDW Real Estate BV uit de rubriek projectontwikkelaar uit Waalwijk is gevestigd aan de Gragtmansstraat 1a in Waalwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0416-674040.

Diensten en producten voor projectontwikkelaar

Trefwoorden die horen bij LDW Real Estate BV zijn o.a. :