Kapsalon Hairbag in Waalwijk

professionele kapsalon in Waalwijk

Over Kapsalon Hairbag

Kapsalon Hairbag valt onder de rubriek kapper uit Waalwijk.

Bent u opzoek naar een professionele kapsalon in de omstreken van Waalwijk? Zoek dan niet langer want dan bent u bij Kapsalon Hairbag helemaal aan het juiste adres.

Mooi en gezond haar begint bij een goede basis. Als u er goed uitziet, hebben wij goed werk geleverd. Door het gebruik van high-end producten van het merk L'ANZA en professionele vakkennis wordt er in overleg het beste resultaat gecreƫerd. Hierdoor ga je niet alleen met een nieuwe look maar ook met uitgebreid advies en een goed gevoel naar huis. Uw zelfvertrouwen is onze maatstaf voor succes en onze eerste prioriteit is om u dat goede gevoel te bezorgen. Want mooi haar is een luxe die iedereen verdient!

Heeft u nog vragen voor Hairbag? Of wilt u meer over dit bedrijf te weten komen of over de diensten en producten die zij aanbieden? Neem dan gerust even contact met hun op of neem een kijkje op hun website.

Openingstijden: Maandag: Gesloten Dinsdag: 9:30 - 18:00 Woensdag: 9:30 - 18:00 Donderdag: 9:30 - 18:00 Vrijdag : 9:30 - 20:00 Zaterdag: 9:30 - 15:30 Zondag: Gesloten

Afspraken kunnen ook online of via de mail geboekt worden!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kapsalon Hairbag uit de rubriek kapper uit Waalwijk is gevestigd aan de Grotestraat 196A in Waalwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0416-202215.

Diensten en producten voor kapper

Trefwoorden die horen bij Kapsalon Hairbag zijn o.a. :