INTEREC Interieur & Recreatie Stoffering in Waalwijk

INTEREC Interieur & Recreatie Stoffering uit Waalwijk heeft geen profiel.

Wat doet INTEREC Interieur & Recreatie Stoffering in Waalwijk

INTEREC Interieur & Recreatie Stoffering is een interieur ontwerp uit Waalwijk. Men is gevestigd aan de Sluisweg 2b. Het telefoonnummer van INTEREC Interieur & Recreatie Stoffering in Waalwijk is 06-81409503.

Is INTEREC Interieur & Recreatie Stoffering in Waalwijk uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Waalwijkonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

INTEREC Interieur & Recreatie Stoffering in Waalwijk valt onder de rubriek interieur ontwerp. Een interieur ontwerp uit Waalwijk levert onder andere :

Welkom bij INTEREC Interieur & Recreatie Stoffering, lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Bub Engelen zondag 28 april 2019

4,5 sterren

“Via een goede vriendin en oud collega van Pierre ontvingen wij alleen maar lovende woorden over zijn kwaliteiten. Derhalve de opdracht om onze Boorncruiser opnieuw te stofferen aan Pierre gegund, die met zijn bedrijf ook nog eens kort bij onze haven gevestigd was. Na het helemaal uitmallen is Pierre aan de klus begonnen en heeft hij binnen de afgesproken tijd en tegen een betaalbare prijs, een verbluffend mooi resultaat neergezet. Aansluitend hebben wij hem dan ook direkt de opdracht gegeven, om ook onze vloerbedekking te vervangen. Een goede keuze geweest om voor het totaalplaatje voor deze vakman uit Waalwijk te kiezen. Chapeau Pierre, schitterend werk geleverd. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.