DogWolluk in Waalwijk

Dé honden uitlaatservice voor úw hond!

Over DogWolluk

DogWolluk valt onder de rubriek dierenwinkel in Waalwijk.

Mijn naam is Marielle Maas-Bolleboom en ik woon met mijn man Mike in Landgoed Driessen te Waalwijk.

Samen hebben we 4 kinderen, leeftijd 11, 16, 18 en 23 jaar. Er lopen bij ons in huis 2 honden rond. Een eigenwijze Jack Russell Terriër genaamd Charlo en een energieke en enthousiaste Staffordshire Bull Terriër genaamd Zsa Zsa. Sinds 13 mei hebben we ook Bono, de zoon van Zsa Zsa, rondlopen.

Alvorens uw hond mee te nemen met de uitlaatservice, kom ik bij u langs voor een intakegesprek. U ziet dan wie uw hond gaat uitlaten en ik leer u en uw hond kennen. Tijdens dit gesprek geeft u aan wat uw wensen zijn. Flexibiliteit staat hoog in het vaandel bij DogWolluk. Zo kunt u ’s morgens tot 10.00 uur nog bellen om u hond mee te laten gaan met de wandeling of uw planning voor die dag te wijzigen of te annuleren.

Individuele wandeling:

Ik bied ook de mogelijkheid om uw hond apart mee te nemen. Er zijn talloze redenen waarom u uw hond niet mee wilt/kunt geven aan de uitlaatdienst om in de roedel uitgelaten te worden. Indien uw hond loops is kan zij individueel uitgelaten worden, maar ook mee naar het omheind perceel waar ze in een afgezet stuk kan spelen. Ik kan uw hond in de buurt uitlaten maar ook mee naar de bossen of het omheind terrein nemen.

Voor meer informatie bezoekt u de website. www.DogWolluk.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

DogWolluk uit de rubriek dierenwinkel uit Waalwijk is gevestigd aan de Villa Dotterbloem 26 in waalwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52660337.

Diensten en producten voor dierenwinkel

Trefwoorden die horen bij DogWolluk zijn o.a. :

Nieuws van DogWolluk in Waalwijk