Coachpraktijk in je Kracht in Velddriel

Vanuit jouw kracht, weer terug in je Kracht! Praktijk voor kinderen, ouders & volwassenen

Over Coachpraktijk in je Kracht

Coachpraktijk in je Kracht valt onder de rubriek coaching in Waalwijk.

Esmy van der Meijden is het gezicht en de drijvende kracht achter Coachpraktijk in je Kracht. Na jaren gewerkt te hebben als administratief medewerker in het speciaal onderwijs, heb ik mezelf om laten scholen tot onderwijsassistent. In 2019 ben ik begonnen als pedagogisch medewerker binnen de kinderopvang. Dit 2,5 jaar met veel plezier gedaan, maar toch begon er iets te kriebelen. Vanwege corona en de maatregelen moest ik bij 28 weken zwangerschap stoppen en dat gaf mij de mogelijkheid om eens goed te onderzoeken wat ik nu eigenlijke wilde. Kindercoach kwam toen om de hoek kijken, en dat was wat ik wilde. Ik heb in 2021 de opleiding tot Kindercoach gevolgd bij Sonnevelt opleidingen.

Sindsdien ben ik gestart met Coachpraktijk in je Kracht. Inmiddels is de praktijk ook uitgebreid met de mogelijkheid tot coaching voor volwassenen. Dit kan zijn met een hulpvraag als ouder, maar je bent ook meer dan welkom wanneer je een persoonlijke hulpvraag hebt.

Ben je op zoek naar een coach, omdat je merkt dat jij of je kind niet lekker in z’n vel zit, veel piekert, een negatief zelfbeeld heeft, snel overprikkeld is, moeite heeft met bij het stellen van grenzen, niet goed weet hoe om te gaan met emoties of moeite heeft met aansluiting te vinden bij grote groepen? Zoek dan niet verder en neem direct contact met me op voor een vrijblijvend groeigesprek. Ik help je/jullie graag op weg. Zet jij de eerste stap?

Het aanbod bij Coachpraktijk in je Kracht: - Kindercoaching - Coaching voor volwassenen - Workshops

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coachpraktijk in je Kracht uit de rubriek coaching uit Waalwijk is gevestigd aan de Populierenlaan 8a in Velddriel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-19584206.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coachpraktijk in je Kracht zijn o.a. :