Bruidsboetiek Lovely Lady in Waalwijk

Jouw zoektocht naar de perfecte bruidsjapon is onze passie!

Over Bruidsboetiek Lovely Lady

Bruidsboetiek Lovely Lady valt onder de rubriek bruidsmode in Waalwijk.

Het is bijna zover, de grote dag! Jullie bruiloft moet uiteraard de mooiste dag van jullie leven worden en dan mag een oogstrelende bruidsjurk niet ontbreken. Bij Bruidsboetiek Lovely Lady bent u helemaal aan het juiste adres voor de mooiste bruidsjurken en accessoires.

Wij hebben bruidsjurken voor ieder budget en in vele stijlen zodat er altijd wel een jurk voor u bij zit. Heeft u specifieke wensen of ideeën dan kunt u deze uiteraard aan ons doorgeven zodat wij aan uw wensen en ideeën kunnen voldoen, wij denken graag met u mee!

Onze enthousiaste en professionele coupeuses hebben naast vakdiploma’s veel kennis en ervaring op zak om jouw japon perfect op maat te maken. Bij Lovely Lady is praktisch alles mogelijk doordat we alles in eigen huis realiseren.

Wilt u graag meer informatie over ons of over onze mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bruidsboetiek Lovely Lady uit de rubriek bruidsmode uit Waalwijk is gevestigd aan de Stationsstraat 86 in Waalwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0416-337388.

Diensten en producten voor bruidsmode

Trefwoorden die horen bij Bruidsboetiek Lovely Lady zijn o.a. :