Beauty by Leny in Waalwijk

Beauty by Leny: Schoonheidssalon en afslankinstituut.

Over Beauty by Leny

Beauty by Leny valt onder de rubriek schoonheidssalon in Waalwijk.

Beauty by Leny is het eerste 5 sterren schoonheidsinstituut in Brabant (Waalwijk). Beauty by Leny biedt uitmuntend vakmanschap aan.

Wilt u ook graag de klok even stilzetten en de huidveroudering stoppen of een aantal jaren terug draaien? Bent u op zoek naar een manier om uw huid te verbeteren? Wilt u van de rimpels en lijntjes af? Dan bent u bij Beauty by Leny aan het juiste adres. Beauty by Leny zet de jarenlange ervaring in om uw huid te kunnen verbeteren.

U kunt bij Beauty by Leny terecht voor diverse behandelingen. Een overzicht van deze behandelingen ziet u hieronder terug:

- Afslank behandelingen, schoonheidsbehandelingen (anti aging behandeling en de bio face lift behandeling), voedingsadvies, haaruitval behandeling, anti cellulitis, ontharingsbehandeling, slim dieet, cosmetische behandelingen en de behandeling van slappe bovenarmen. lovehandles en lymfedrainage.

Let op we zijn verhuist!!!!!!!

Beauty by Leny

Hofstad 48

5142 NL Waalwijk

0416-652841

0630403281

www.beautybyleny.nl

info@beautybyleny.nl

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Beauty by Leny? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Beauty by Leny uit de rubriek schoonheidssalon uit Waalwijk is gevestigd aan de Hofstad 48 in Waalwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0416-652841.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Beauty by Leny zijn o.a. :

Nieuws van Beauty by Leny in Waalwijk

Ben je voorbereid op de wintersport?

Ben je voorbereid op de wintersport?

Denk ook even aan een echte winterjas voor je huid!