Baroech in Waalwijk

Baroech uit Waalwijk heeft geen profiel.

Wat doet Baroech in Waalwijk

Baroech is een coaching uit Waalwijk. Men is gevestigd aan de Eerste Zeine 32. Het telefoonnummer van Baroech in Waalwijk is 06-46323414.

Is Baroech in Waalwijk uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Waalwijkonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Baroech in Waalwijk valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Waalwijk levert onder andere :

Afwachten tot het weer gewoon is, tot de storm weer gaat liggen helpt niet, het verdriet zal dan blijven. Je kunt er zelfs allerlei klachten van krijgen zoals slecht slapen of erger. Ook ik stond er net als jij alleen voor toen de kinderen nog jong waren. Ook ik moest net als jij vanaf dat moment alleen doen en verloor het leven zijn glans. Vanaf dat moment waren alle dagen grijs en triest. Je wilt graag verder maar het lijkt alsof je geen stap verder komt en het doet allemaal nog pijn. Je kan hiermee aan de slag gaan op een manier die voor jou het fijnst is. Als geen ander weet ik hoe helend en helpend het kan zijn wanneer je jouw verhaal aan iemand kan vertellen die luistert en je verder kan helpen. Je kan het altijd proberen, het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek, hierna gaan we samen kijken wat ik voor jou kan betekenen. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review