Accent Deco en Expo in Nieuwkuijk

Accent deco & expo BV is een jong en veelzijdig bedrijf dat is ontstaan door de samenvoeging van diverse bedrijven.

Over Accent Deco en Expo

Accent Deco en Expo valt onder de rubriek woninginrichting in Waalwijk.

Kenmerkend zijn de originele etalages, decoraties en kersthuisjes.

Inmiddels behoren wij tot één van de belangrijkste decoratiebedrijven van Nederland. Met ruim 25 jaar ervaring kunnen wij ons allround presentatiespecialisten noemen.

Accent verzorgt de decoratie van uw winkel en (etalage)decoratie door heel Nederland.

* Daarnaast decoreren onze etaleurs diverse winkelcentra en autoshowrooms.

* Een andere tak binnen ons bedrijf is de standbouw.

Accent ontwerpt, regelt en bouwt uw stand. Vakkundig en geheel naar uw wensen.

Vanzelfsprekend kan het Accent deco-team uw stand perfect stylen.

* Speciaal voor groot formaat prints, zoals een spandoek drukken, en belettering zijn wij Big-Print gestart. Dit is een volwaardig onderdeel van de Accent deco BV. Dus ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

* Accent is een full service bedrijf waar creativiteit en originaliteit voorop staan. Perfectie, kwaliteit en respect voor uw budget zijn ons uitgangspunt.

Decoreren: Het decoreren van een winkel showroom of beursstand is beslist een specialisme van Accent deco. Niet voor niets kiezen veel bedrijven voor onze expertise. Accent heeft de beschikking over een grote opslagloods van 1600m2 vol met decoraties. Met vele thema's en decors op voorraad kan Accent voor elk seizoen, voor elke branche en voor elk budget een passende oplossing bieden. Van vitrine tot winkelcentrum, van etalage tot showroom, voor beursstand of evenement, Accent maakt er een sfeervol geheel van. In ons atelier worden de decoraties ontworpen, gemaakt of aangepast zodat u de decoraties krijgt die bij u past. Accent kan snel reageren en inspelen op uw wensen.

Standbouw: Op een beurs is het belangrijk dat u en uw product gezien worden. Accent is altijd bezig uw bedrijf zo origineel mogelijk onder de aandacht te brengen. De mensen achter Accent vinden het daarom belangrijk dat de ontwerpers geen &ldquobouwaannemers&rdquo achtergrond, maar een creatieve achtergrond hebben. U kunt van Accent een origineel ontwerp verwachten waar u sterk mee voor de dag komt. De ontwerpafdeling beschikt over de modernste software, en ontwerpen uw stand compleet met een realistische visualisatie zodat u vooraf ziet hoe uw bedrijf zich gaat presenteren op de beurs.

Regelmatig is Accent te vinden op nationale en internationale beurzen. Vanaf het eerste idee tot de oplevering staan wij onze klanten met raad en daad bij.

Accent neemt u heel wat zorgen uit handen. Wij verzorgen alle aanvragen voor stroom, water afvoer, tuidraden, vergunningen, telecommunicatie etc. Tevens bespreken we in een vroeg stadium in de aanloop naar een beurs wat de verdere behoeftes zijn. Zo regelen we de verlichting, vloerbedekking, keuken, meubels, biertap, vaatwasser etc. Alles, van kopjes tot computers en plasmaschermen.

Ons deco-team kan, indien u dat wenst, de stand helemaal aankleden en etaleren. Een professionele uitstraling geeft vertrouwen en zorgt ervoor dat de klant zich prettig voelt.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Accent Deco en Expo uit de rubriek woninginrichting uit Waalwijk is gevestigd aan de Hofbrouwer 14 in Nieuwkuijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 073-6430286.

Diensten en producten voor woninginrichting

Trefwoorden die horen bij Accent Deco en Expo zijn o.a. :